FACULTY OF ENGINEERINGDEPARTMENT OF ENGINEERING SCIENCES

Duyuru: Mühendislik Bilimleri Lisans Dersleri Yaz Okulu Kayıtları 2017

Dikkat (ES202, ES224, ES303, ES361)

• ES202 “Mathematics for Engineers” dersi öncelikle 3-4.sınıfta olan öğrencilere (20 kapasite ile) açılacaktır. Dersi alması gereken ancak sınıf kontenjanının dolması nedeni ile dersi alamayan öğrencilerin kayıtları dersin hocasının onayı ile yapılabilecektir. Yaz dönemi koşulları gözönüne alınarak  maksimum kapasite dersin hocası tarafından belirlenecektir.
  • ES224 “Strength of Materials” dersi öncelikle 2-4.sınıfta olan öğrencilere (20 kapasite ile) açılacaktır. Dersi alması gereken ancak sınıf kontenjanının dolması nedeni ile dersi alamayan öğrencilerin kayıtları öğrenci danışmanının onayı ve dersin hocasının izni ile yapılabilecektir. Maksimum kapasite yaz okulu sınıfları, sınav düzeni ve sınav gözetmenlerinin sayısı göz önüne alınarak dersin hocası tarafından belirlenecektir.

• ES303 “Statistics for Engineers” dersi 3-4.sınıfta olan öğrencilere (20 kapasite ile) açılacaktır. Dersi alması gereken ancak sınıf kontenjanının dolması nedeni ile dersi alamayan öğrencilerin kayıtları dersin hocasının onayı ile yapılabilecektir. Yaz dönemi koşulları gözönüne alınarak  maksimum kapasite dersin hocası tarafından belirlenecektir.
(ES303 Statistics for Engineers dersinin kontenjanı dolmuştur! 28.06.2017-13.30)

• ES361 “Computing Methods in Engineering”  dersi öncelikle 3-4.sınıfta olan öğrencilere (20 kapasite ile) açılacaktır. Dersi alması gereken ancak sınıf kontenjanının dolması nedeni ile dersi alamayan öğrencilerin kayıtları öğrenci danışmanının onayı ve dersin hocasının izni ile yapılabilecektir. Maksimum kapasite yaz okulu sınıfları, sınav düzeni ve sınav gözetmenlerinin sayısı göz önüne alınarak dersin hocası tarafından belirlenecektir.