FACULTY OF ENGINEERINGDEPARTMENT OF ENGINEERING SCIENCES

KAYIT DUYURUSU - ŞUBAT 2018

Dikkat

ES202 dersine kayıt olmak isteyen Havacılık Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği öğrencilerinin 1. Gruba kayıt olması gerekmektedir.

ES202 dersine kayıt olmak isteyen İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin 2. veya 3. Gruba kayıt olması gerekmektedir.

ES221 dersine kayıt olmak isteyen Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf öğrencilerine  (kalan kontenjana göre) 9 Şubat Cuma günü saat 9:00’da kayıt kriteri eklenecektir.

ES223 dersini irregular (kendi dönemi dışında) almak isteyen öğrencilere (kalan kontenjana göre) 8 Şubat Perşembe günü saat 13:30’da kayıt kriteri eklenecektir.

ES303 dersini irregular (kendi dönemi dışında) veya elektif olarak almak isteyen öğrencilere (kalan kontenjana göre) 8 Şubat Perşembe  günü saat 13:30’da kayıt kriteri eklenecektir.

ES361 dersini irregular (kendi dönemi dışında) almak isteyen öğrencilere (kalan kontenjana göre)  8 Şubat Perşembe  günü saat 14:00’da kayıt kriteri eklenecektir.